Selecteer een pagina

achter de schermen

01

Bart Faber

Als toeleverancier van uitvaartbenodigdheden zorgt het bedrijf van Bart ervoor dat uitvaartondernemers hun werk zo goed mogelijk uit kunnen voeren in deze mooie en bijzondere branche.

02

Bloemenatelier de Tulp

Bloemenatelier de Tulp heeft een uitgebreid rouwassortiment dat zich kenmerkt door diverse stijlen, vele soorten bloemen en verschillende bindvormen.

03

Crematorium Zegestede

‘Wij zijn meer dan koffie- en theeschenkers’. Crematorium Zegestede helpt de nabestaanden om tijdens het laatste afscheid mooie herinneringen te creëren op een respectvolle en persoonlijke wijze.

04

Ger Thonen

Ger vertelt op welke manieren hij vanuit zijn rol als ritueelbegeleider op een betekenisvolle manier vorm kan geven aan een afscheidsdienst, zowel op moderne wijze als traditionele wijze.

05

Golden Finger Print

Golden Finger Print verwerkt de vingerafdruk van uw dierbare overledene tot een uniek sieraad, desgewenst naar persoonlijk ontwerp, naar keuze in diverse edelmetalen.

06

Gonnie Helfrich

Gonnie legt herinneringen in beelden vast, en voegt op die manier extra waarde toe aan het moment van afscheid, waarvoor zij veel waardering krijgt van de nabestaanden.

07

Patrick Verstraten

Werken in de uitvaartbranche is een dankbare taak, zo vertelt Patrick die als planner werkzaam is bij Rouwservice Nederland.

08

Uitvaartsupport Nederland

Uitvaartsupport Nederland ondersteunt uitvaartondernemers op velerlei gebied, zodat voor een waardige en professionele begeleiding van de uitvaart kan worden gezorgd.

09

Van Wijk Uitvaartkisten

Inmiddels bijna een eeuw lang is Van Wijk Uitvaartkisten actief als leverancier van uitvaartkisten van de hoogste kwaliteit: vijf generaties, toegewijd aan vakmanschap en service.

10

Wouter

Wouter werkt voor Draagkracht, een uitzendbureau voor uitvaartpersoneel, waar je als professionele hulp écht iets kunt betekenen bij het laatste afscheid.